Vacature mindfulness (MBSR) trainer categorie 1

Op dit moment hebben we geen openstaande vacature.

Het Trainingsbureau voor Mindfulness is op zoek naar versterking van het team van mindfulness trainers. We zoeken een ervaren mindfulness trainer die (in eerste instantie) graag het mindfulness (MBSR) programma geeft in Utrecht Centrum en/of in Leidsche Rijn.

Wat ga je doen?
Je verzorgt één of twee avonden per week het officiële MBSR programma in Leidsche Rijn en/of Utrecht Centrum en voert individuele intakegesprekken met de deelnemers. Het Trainingsbureau voor Mindfulness draagt zorg voor het werven van deelnemers en alle praktische zaken rondom de training. Eventueel, mede afhankelijk van je achtergrond en ervaring, zijn er in de toekomst doorgroeimogelijkheden naar het geven van maatwerktrainingen binnen organisaties.

Wie zoeken we?
Je hebt een opleiding op minimaal post-HBO niveau tot mindfulness trainer voltooid en bent door de beroepsvereniging VMBN erkend in de hoogste categorie. Je schoolt je bovendien regelmatig bij, houdt jezelf op de hoogte van de relevante (wetenschappelijke) inzichten rondom mindfulness en integreert mindfulness ook in je eigen leven.
Verder:

  • Je hebt minimaal 4 x een volledige mindfulness (MBSR) training gegeven, met aantoonbaar goede resultaten (evaluaties) aan een diverse doelgroep (dus bijvoorbeeld niet alleen binnen een zorginstelling).
  • Je kenmerkt je door een nuchtere en praktische insteek.
  • Je biedt op dit moment geen trainingen aan in Utrecht of in de directe omgeving van Utrecht.

Als je je in dit profiel herkent dan komen we graag met je in contact!

Wie zijn wij?
Het Trainingsbureau voor Mindfulness is een groeiende organisatie die mindfulness trainingen aanbiedt op een toegankelijke en praktische wijze. Onze doelgroep bestaat uit zowel particulieren als bedrijven/organisaties en hun werknemers. Wij werken daarbij op hoog professioneel niveau en werken continu aan kwaliteitsverbetering.
Het Trainingsbureau voor Mindfulness werkt met een enthousiast en zeer ervaren team van mindfulness trainers en coaches.
Betaling vindt plaats op zzp-basis of via payrolling.

Bekijk ook

Maandag met Aandacht!

Maandag met Aandacht!

Onrust, hectiek en terughoudend zijn met sociale contacten. Het opnieuw inregelen van je...