Vervolgtrainingen

Home » Particulieren » Vervolgtrainingen

Wetenschappelijk bewezen methodes

N

Meer dan 12 jaar ervaring

Erkende en ervaren trainers en coaches

Op locatie en online

Start binnenkort:

Training

Zelfcompassie-training in Utrecht Leidsche Rijn

In de zelfcompassie-training (MBCL) leer je milder en vriendelijker met jezelf en anderen om te gaan. De zelfcompassie-training (MBCL) is geschikt voor mensen die ervaring hebben met mindfulness of een andere vorm van mediteren en op een of andere manier worstelen met zelfwaardering of streng voor zichzelf zijn (en anderen). Ook als je perfectionistisch bent en de lat hoog legt voor jezelf is deze training effectief. Wij geven de zelfcompassie-training in Utrecht Leidsche Rijn volgens het officiële Mindfulness Based Compassionate Living (MBCL)-programma. Dit is uitgebreid getest en effectief gebleken.
Meer informatie
Training

Vervolgtraining Leef Voluit – gebaseerd op mindfulness en ACT

De training Leef Voluit vergoot je veerkracht en energie. Je leert meer te leven naar wat jij echt belangrijk vindt, oftewel je waarden.  Ook leer je om je gezond te verhouden tot de belemmeringen die je daarbij tegenkomt op je pad. In deze training worden de inzichten uit de mindfulness en ACT  gecombineerd. ACT is een afkorting van ‘Acceptance and Commitment Therapie’. Deze training Leef Voluit is geschikt voor mensen met mindfulness- of meditatie-ervaring die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen en/of last hebben van hardnekkige ongezonde patronen, veel piekeren, uitdagingen uit de weg gaan uit angst om te falen of perfectionistisch zijn.
Meer informatie

Zorgverzekeraars vergoeden tot €350,-

Steeds meer verzekeraars vergoeden een groot deel van onze mindfulness- en vervolgtrainingen. Bij vergoeding door zorgverzekeraars wordt altijd de eis gesteld dat de training door een categorie 1 trainer van het VMBN wordt gegeven. Bij ons zit je dus goed!

Selecteer hier je zorgverzekering en aanvullend pakket om te zien op hoeveel vergoeding je recht hebt.