Seizoens Specials

Home » Particulieren » Seizoens Specials

Wetenschappelijk bewezen methodes

N

Meer dan 12 jaar ervaring

Erkende en ervaren trainers en coaches

Op locatie en online

Start binnenkort:

Seizoens Special

Mindfulness stilte-ochtend

Een stilte-ochtend is een mooie manier om stil te staan bij jezelf, te vertragen, tijd te nemen voor jezelf en te ervaren wat echt belangrijk voor je is. Deze stilte-ochtend bestaat uit een serie begeleide meditaties die bekend zijn uit de mindfulness-basistraining. Na de start van de bijeenkomst wordt een aantal uren onderling niet gesproken. Het wordt door veel deelnemers als erg bijzonder ervaren en als een mooie rustige start van de dag.
Meer informatie
Seizoens Special

Dag met Aandacht

Verlang jij naar een dag in een andere omgeving waarin je weer nieuwe energie en inspiratie kunt opdoen? Een dag om stil te staan bij jezelf, je wensen en verlangens en om zelfkennis op te doen? Gun jezelf dan een Dag met Aandacht. We bieden deze Dag met Aandacht een afwisselend trainingsprogramma rondom een specifiek thema met inspirerende opdrachten, onderlinge gesprekken en mindfulness-meditaties. En genoeg ruimte om te genieten van de prachtige natuur en eten op de met zorg uitgekozen locaties.
Meer informatie

Zorgverzekeraars vergoeden tot €350,-

Steeds meer verzekeraars vergoeden een groot deel van onze mindfulness- en vervolgtrainingen. Bij vergoeding door zorgverzekeraars wordt altijd de eis gesteld dat de training door een categorie 1 trainer van het VMBN wordt gegeven. Bij ons zit je dus goed!

Selecteer hier je zorgverzekering en aanvullend pakket om te zien op hoeveel vergoeding je recht hebt.