Coaching & Individueel

Home » Particulieren » Coaching & Individueel

Wetenschappelijk bewezen methodes

N

Meer dan 12 jaar ervaring

Erkende en ervaren trainers en coaches

Op locatie en online

Start binnenkort:

Traject

Coaching in Leidsche Rijn (ook online)

Onze coaches begeleiden je als je bent vastgelopen of ergens tegen aan loopt in jezelf of je leven. Het kan enorm helpen om een professional mee te laten kijken, steun en stimulans te krijgen, inzicht te krijgen en oefeningen te doen die je verder helpen. Je staat er niet alleen voor!
Meer informatie
Traject

Burn-out-behandeling in Utrecht Leidsche Rijn

Ben je overspannen of heb je een burn-out en zoek je een behandeling om te herstellen? Met onze burn-out-behandeling werk je met deskundige begeleiding aan een goed herstel en preventie van terugval. Onze burn-out-behandeling in Utrecht Leidsche Rijn is gebaseerd op mindfulness en coaching. Wij zijn er voor jou.
Meer informatie
Traject

Mindfulness-training (MBSR) individueel in Leidsche Rijn, Utrecht

De mindfulness-training (MBSR) kun je ook goed individueel volgen. Je volgt dan het achtweekse programma in je eigen tempo op het moment dat het best in je agenda past. Ook kun je besluiten iets meer tijd tussen de bijeenkomsten in te plannen. Het voordeel hiervan is dat er voor jou alle aandacht is. Jouw persoonlijke proces staat centraal. De training kan gecombineerd worden met een persoonlijk coachings-traject en is ook online mogelijk.
Meer informatie

Zorgverzekeraars vergoeden tot €350,-

Steeds meer verzekeraars vergoeden een groot deel van onze mindfulness- en vervolgtrainingen. Bij vergoeding door zorgverzekeraars wordt altijd de eis gesteld dat de training door een categorie 1 trainer van het VMBN wordt gegeven. Bij ons zit je dus goed!

Selecteer hier je zorgverzekering en aanvullend pakket om te zien op hoeveel vergoeding je recht hebt.