Coaching & individuele trajecten voor organisaties

Home » Organisaties » Coaching & individuele trajecten voor organisaties

Wetenschappelijk bewezen methodes

N

Meer dan 12 jaar ervaring

Erkende en ervaren trainers en coaches

Op locatie en online

Binnen een aantal organisaties worden wij als externe coach ingezet.

Een coachtraject kan voor de medewerker bekrachtigend en ondersteunend zijn. Voor iedereen die vastloopt en problemen ondervindt kan het enorm helpen om een professional mee te laten kijken, steun en stimulans te krijgen, inzicht te krijgen en oefeningen te doen die je verder helpen.

Voorbeeldsituaties

  • We worden als externe coach ingezet in diverse organisaties. Voor langere- en kortere trajecten. Dit doen we onder andere bij Trimbos en ROC-Hilversum.
  • Ook na een mindfulness-training kiezen werknemers om een individueel coachtraject in te gaan om verder te verdiepen in de eigen patronen en stappen te zetten. 
Traject

Coaching incompany

Binnen een aantal organisaties worden wij als externe coach ingezet. Een coachtraject kan voor de medewerker bekrachtigend en ondersteunend zijn. Voor iedereen die vastloopt en problemen ondervindt kan het enorm helpen om een professional mee te laten kijken, steun en stimulans te krijgen, inzicht te krijgen en oefeningen te doen die je verder helpen.
Meer informatie
Traject

Burn-out-behandeling in Utrecht Leidsche Rijn

We bieden ook incompany stress- en burn-outbehandelingen aan. Onze burn-out-behandeling is gebaseerd op mindfulness en coaching. De mindfulness-training is de enige training waarvan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek aantoont dat zij stress, piekeren, somberheid en angst vermindert. Mindfulness helpt je stresssysteem versterken. Vandaar dat dit de basis is van onze burn-out-behandeling.
Meer informatie

Gewaardeerd met ★★★★★

We hadden tijdens onze personeelsdag vier parallelle workshops rondom het thema mindfulness (o.a. communicatie, time-management). Het was een geslaagde dag en de reacties waren erg positief. Leuke trainers die begrijpen wat er in het werkveld gebeurd. Dank!. C&A

Wij vinden werkgeluk erg belangrijk. Om dit te ondersteunen bieden we al een aantal jaren onze medewerkers een incompany mindfulness-training aan. De reacties zijn positief. De evaluaties geven aan dat men meer pauze-momenten inlast in een dag, anders met stress omgaat en zich bewuster is van beperkende overtuigingen waardoor de communicatie met anderen beter verloopt.

ICM Opleidingen & Trainingen

Een welkome workshop in corona-tijd. De mensen waren er zichtbaar aan toe en hadden veel aan de tips om de focus te houden bij het online werken. NS

Ik heb veel geleerd en kan beter mezelf en anderen begrenzen. Meer rust en beter prioriteiten stellen. Medewerker  Friesland Campina

Heel fijne doeltreffende coachgesprekken die me dichter bij mezelf hebben gebracht. Medewerker Trimbos insitituut

We hebben een online workshop ‘Focus met Aandacht’ aangeboden tijdens onze ‘Winterschool’. Het was erg leerzaam met veel eyeopeners. De Nederlandsche Bank (DNB)   

Prachtige training voor onze eigen medewerkers die de kennis en ervaring weer kunnen overdragen aan onze studenten die later zelf voor de klas staan. Marnix-academie (Pabo) 

Zij gingen je voor

    Offerte op maat of meer informatie?

    Jouw gegevens
    Stel hier je vraag