Coaching & individuele trajecten voor onderwijs

Home » Onderwijs » Coaching & individuele trajecten voor onderwijs

Wetenschappelijk bewezen methodes

N

Meer dan 12 jaar ervaring

Erkende en ervaren trainers en coaches

Op locatie en online

Binnen een aantal onderwijsinstellingen worden wij als externe coach ingezet.

Een coachtraject kan voor een medewerker bekrachtigend en ondersteunend zijn. Voor iedereen die vastloopt en problemen ondervindt kan het enorm helpen om een professional mee te laten kijken, steun en stimulans te krijgen, inzicht te krijgen en oefeningen te doen die je verder helpen.

Traject

Burn-out-behandeling in Utrecht Leidsche Rijn

We bieden speciaal voor het onderwijs burn-out behandelingen aan. Onze burn-out-behandeling is gebaseerd op mindfulness en coaching. Met onze burn-out-behandeling werk je met deskundige begeleiding aan een goed herstel en preventie van terugval. Bovendien sta je er niet alleen voor!
Meer informatie
Traject

Coaching in het onderwijs

Steeds vaker worden wij binnen onderwijsinstellingen als externe coach ingezet. Een coachtraject kan voor een medewerker bekrachtigend en ondersteunend zijn. Voor iedereen die vastloopt en problemen ondervindt kan het enorm helpen om een professional mee te laten kijken, steun en stimulans te krijgen.
Meer informatie

Gewaardeerd met ★★★★★

Prachtige training voor onze eigen medewerkers die de kennis en ervaring weer kunnen overdragen aan onze studenten die later zelf voor de klas staan. Marnix-academie (Pabo)

 

Zij gingen je voor

    Offerte op maat of meer informatie?

    Jouw gegevens
    Stel hier je vraag