Mindfulness-training (MBSR) individueel in Leidsche Rijn, Utrecht

Trainingen » Particulieren » Mindfulness-training (MBSR) individueel in Leidsche Rijn, Utrecht

Individueel de mindfulness-training volgen

Bij onze individuele mindfulness-training volg je het achtweekse Mindfulness Based Stress Reduction-programma (MBSR) en is er aandacht voor jouw specifieke situatie. Het voordeel is dat je het tempo kunt aanpassen en afspreken op tijden die jou uitkomen.

Na de training

Zorg je beter voor jezelf
Kun je beter ontspannen
Heb je geleerd beter lichamelijke signalen te herkennen
Geef je duidelijker grenzen aan
Heb je inzicht in de (denk)patronen die ongezond voor je zijn
Kun je effectiever omgaan met ziekte, stress en chronische pijn

Meer informatie ontvangen

De opbouw van de individuele training

8 bijeenkomsten van 1,5 uur, zelf in te plannen
vrijblijvend kennismakingsgesprek
handleiding en audiobestanden
gecertificeerde trainers
i
€975,- incl btw en materialen

De individuele mindfulness-training (MBSR) bestaat uit verschillende meditaties en oefeningen die inzicht geven. Het theoretische deel gaat over stress, het brein, emoties, gedachten, grenzen, en energie. Onder begeleiding oefen je verschillende aandacht-, meditatie- en yoga-technieken. De mindfulness-meditaties zijn nuchter, ze trainen de aandacht en helpen uit malende gedachten komen. Daarnaast maken de meditaties je brein stressbestendiger en zorgen ze voor sneller en beter herstel. Je mediteert gedurende de training ook thuis (gemiddeld 30 minuten per dag) met behulp van audiobestanden. Ons werkboek geeft meer inzicht en handvatten. De lessen vinden wekelijks of tweewekelijks plaats, afhankelijk van jouw mogelijkheden. Wel is continuïteit belangrijk.

Investering

  • Voor particulieren en ZZP’ers €975,- inclusief btw en materialen.
  • Veel zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de training
  • Als je werkgever betaalt zijn de kosten €1200,- exclusief btw, inclusief materialen.

Vrijblijvend intakegesprek

Aan de training gaat altijd een vrijblijvende, persoonlijke intake met de trainer vooraf. Deze vindt plaats op onze locatie in Utrecht Leidsche Rijn of online. Na de intake beslis je pas definitief of je wilt starten.

Take the first step in faith

You don’t have to see the whole staircase

just take the first step

Dr. Martin Luther King Jr.

Meer informatie ontvangen

    Team Trainingsbureau voor Mindfulness

Reviews

Ik was sceptisch, omdat ik van nature een nuchter persoon ben en weinig feeling heb met meditatie en yoga. Maar bij het kennismakingsgesprek voelde ik direct een klik. Tijdens de (individuele) gesprekken die daarop volgden heeft de trainster feilloos aangevoeld waar ik behoefte aan had en de trainingen hierop aangepast. Ik heb geleerd wat mijn kernwaarden zijn en daar meer naar te leven. Ik ervaar meer rust, omdat ik mezelf vaker momenten van ontspanning gun en daardoor beter met aandacht in het moment kan zijn. Deze training heeft eraan bijgedragen dat ik (nog) meer plezier heb in het leven en beter voor mezelf zorg.
Lisette 44, arts spoedeisende hulp AMC
De individuele mindfulness heb ik als zeer fijn ervaren. Ik kreeg echt een training op maat, waar ik op dit moment aan toe was. Ik vond de trainingen leuk, gezellig en leerzaam. Ik vind het gewoon jammer dat het voorbij is 🙂
Stephanie 38, beleidsmedewerker Gemeente
Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en ik geef me minder snel over aan afleidingen waardoor ik beter kan focussen
Bart 40, teamleider
De dagelijkse korte aandacht oefeningen die we als huiswerk kregen hebben me veel gebracht. Ik ben nu rustiger, ook in het contact met mijn kinderen. Ik geniet veel meer in het moment.
Ahmed 45, ambtenaar provincie