Summer Course: meer genieten in het nu en mindful de zomer in

Trainingsbureau voor Mindfulness organiseert de zomer de Summer Course Mindfulness met Isabella Schmidt. Gedurende 4 weken in de zomermaanden leer je tijdens een leuke, luchtige interactieve training de basisprincipes van mindfulness. En gewoon lekker vanuit je eigen huis of tuin via Zoom. Voor iedereen die doorwerkt deze zomer en in de avond graag iets nieuws wil leren waar je de rest van je leven wat aan hebt: minder piekeren, minder stress, bewuster leven, beter slapen en meer genieten in het nu.

Datum en inhoud

De cursus is op 21, 28 juli en 4 en 11 augustus van 19.30 tot 21.30 uur. Elke week wordt er een ander thema behandeld: de automatische piloot, onze geest de ‘gedachtenfabriek’, (be)grenzen en energie! De afwisselende avonden bestaan uit interactieve oefeningen, (korte)uitleg van theorie en je leert de basis van mediteren.

De ervaringen met de online trainingen zijn erg goed. Enkele reacties:

‘Het was wel bijzonder dat we al na 1 bijeenkomst een vertrouwd gevoel hadden onderling’

‘Ik heb echt geleerd bewuster te leven en ervaar meer rust. En dat via een online training!’

Kosten

De kosten van de training zijn € 199,- incl. btw. Je ontvangt audiobestanden om thuis mee te oefenen en een hand-out. Sommige verzekeraard vergoeden – naast onze 8-weekse officiële MBSR-basistraining – ook deze (afgeleide) training. Check bij je verzekeraar de mogelijkheden.

Bekijk ook