Mindfulness stilte-ochtend

Seizoensspecials » Mindfulness stilte-ochtend

Rust, reflectie en ruimte voor jezelf

Een mooie manier om stil te staan bij jezelf, te vertragen, tijd te nemen voor jezelf en te ervaren wat echt belangrijk voor je is. Deze stilte-ochtend bestaat uit een serie begeleide meditaties die bekend zijn uit de mindfulness-basistraining. Na de start van de bijeenkomst wordt een aantal uren onderling niet gesproken. Je bent met je aandacht bij jezelf en bij je ervaringen van moment tot moment. Aan het eind van de bijeenkomst gaan we weer praten en kijken we terug. Een mooie manier om je mindfulness-beoefening te verdiepen en voor veel deelnemers een heel bijzondere ervaring om zo lang niet te praten, naar binnen te keren en rust en ruimte te ervaren. Een cadeau aan jezelf!

Voor wie

Voor als je meditatie-ervaring hebt of een 8-weekse mindfulness-training volgt of hebt gevolgd.

Investering

€65,- inclusief btw, thee, (biologische) sapjes en lekkers (exclusief lunch).

Meld je hier aan

    Team Trainingsbureau voor Mindfulness

    Startdata

Reviews

Ik vond de eerste kennismaking met de zogenaamde ‘stiltedag’ erg bijzonder! Het leverde me veel energie op in de dagen erna.
In het begin vond ik het wel spannend om zo lang stil te zijn, maar door de fijne begeleiding en het mooie programma vond ik het jammer dat het voorbij was. Ik zou het zo nog een keer doen!
Heerlijk om zo lang achter elkaar bezig te zijn met mindfulness, wat een rust heb ik ervaren en heerlijk geslapen de nacht erna.