Proefles Mindfulness
Doelgroep
Iedereen die meer te weten wil komen over mindfulness.


[show-average-rating alias=’testSC’]


Tijd
van 19.00 uur tot 21.00 uur


Kosten
€ 15,- per persoon inclusief btw.


Locatie
Utrecht Leidsche Rijn/De Meern*


Trainers
Alle mindfulness trainers zijn erkend in de hoogste categorie door de beroepsvereniging VMBN


Wil je meer over mindfulness of over de mindfulness training weten?
Kom dan naar een proefles mindfulness van het Trainingsbureau voor Mindfulness.

In de proefles worden oefeningen uit de training gedaan. Je komt meer te weten over mindfulness en krijgt meer zicht op hoe een MBSR training er concreet uitziet. Er is natuurlijk volop ruimte om vragen te stellen.

De kosten voor de proefles mindfulness

De kosten voor de proefles mindfulness zijn € 15 per persoon. De opbrengsten worden, na aftrek van de locatiekosten, gestort op het rekeningnummer van Kika (Kinderen Kankervrij). Besluit je na een proefles mindfulness deel te nemen aan één van de trainingen? Dan ontvang je € 15 korting op je trainingsfactuur.

Neem contact op om je aan te melden!

Workshops voor bedrijven

Ook binnen bedrijven geven wij regelmatig workshops waarin medewerkers kennis kunnen maken met mindfulness, zoals bijvoorbeeld de workshop Mindfulness in je werk. Afhankelijk van de wensen wordt deze workshop op maat gemaakt.

Geïnteresseerd in een mindfulness training binnen je organisatie? En wil je weten wat de verschillende (maatwerk) mogelijkheden hiervoor zijn? Er wordt regelmatig een workshop Mindfulness & Verzuimpreventie georganiseerd voor hr-managers, leidinggevenden en preventiemedewerkers.

Neem contact op voor meer informatie!

Locatie proefles mindfulness*

De locatie van de proefles mindfulness is in De Meern (Utrecht), Zandweg 116b. Met OV 15 minuten van CS Utrecht (lijn 28 stopt voor de deur). Uitstekend bereikbaar met de auto en voldoende parkeergelegenheid.Ik ben me bewust geworden van mijn eigen patronen; hoe ik vaak automatisch reageer en hoe ik gebeurtenissen en opmerkingen (onbewust) binnen laat komen. Ik heb geleerd hoe ik daar anders mee om kan gaan.


Ik ben bewuster geworden van mijzelf en hoe ik beter voor mij zelf kan zorgen. Ik zit daardoor beter in mijn vel.


Ik merk dat ik veel eerder merk als ik stress opbouw en kan dan even gas terugnemen. Ik merk dat ik daardoor meer energie heb en beter slaap!


Wat ik goed vond is de prettige manier van begeleiden: er was veel contact en ruimte om de diepte in te gaan, zonder dat het ‘zwaar’ werd.


Ik heb geleerd om meer te genieten van leuke momenten door ze bewuster te ervaren.

“Niemand heeft ooit piano leren spelen door er een boek over te lezen”
Edel Maex