mindfulness individueel Utrechtde mindfulness training alleen volgenIndividuele mindfulness
Mindfulness is een effectieve training bij stress, piekeren, angst en somberheid. De training zorgt dat je minder last hebt van negatieve gedachten en nare gevoelens. En dat je meer kunt genieten in het nu. Je kunt de training bij ons ook individueel volgen. Het voordeel is dat je het tempo kunt aanpassen en bijvoorbeeld om de week in plaats van elke week afspreekt. Op tijden die jou uitkomen. Bij de individuele training is er ook meer ruimte voor aandacht voor jouw situatie en uitdagingen.

Kosten voor de training van 8 x 1,5 uur
Voor particulieren: € 975,- incl. btw
Zakelijk tarief € 975,- excl. btw

*In veel zorgpakketten is een vergoeding voor mindfulness opgenomen. Wij voldoen aan de eisen van zorgverzekeraars.


Trainers
Trainingsbureau voor Mindfulness | Utrecht | Leidsche RijnMarjolein den Ouden is zeer ervaren, nuchter, betrokken en erkend in de hoogste categorie door de beroepsvereniging VMBN. Daarnaast is zij compassie trainer.

Lisette Wevers is ook een ervaren, betrokken trainer met persoonlijke aanpak. Zij is ook erkend in de hoogste categorie door de beroepsvereniging VMBN. Daarnaast is zij senior coach.

Heb je last van stress, piekeren, negatieve gedachten? Of zit je veel in je hoofd en geniet je weinig? Mindfulness is een bewezen methode die jou kan helpen. Bij ons kun je mindfulness in Utrecht individueel doen. Je volgt het 8-weekse mindfulness programma (MBSR), met extra aandacht voor jouw specifieke situatie.

– – –

Wat doet mindfulness voor je?

Mindfulness is een effectieve methode om stress te verminderen. Je traint om meer met je aandacht in het moment te zijn, zonder oordeel. Dat geeft rust en ruimte en nieuwe inzichten. Je zit minder vast in je hoofd en krijgt minder stress en je piekert minder. Je wordt ook zelfbewuster en kunt daardoor beter voor jezelf zorgen en gewoonten (zoals steeds over hetzelfde denken) veranderen.

Mindfulness, de resultaten

Het is aangetoond met wetenschappelijk onderzoek dat mindfulness o.a. helpt tegen stress, spanningen, burn-out en piekeren. Het kan ook helpen bij slecht slapen en somberheid. Hersenonderzoek toont dat mindfulness je brein versterkt: stressbestendiger maakt. Mindfulness is geen hype en niet zweverig, het wordt door de gezondheidszorg serieus genomen en op grote schaal toegepast. Ook steeds meer bedrijven kopen mindfulness trainingen in om hun personeel gezond te houden. En om te zorgen dat zij met werkdruk kunnen omgaan en met plezier werken.

Mindfulness is iets voor jou als je hiervan iets herkent:

• Je hebt last van spanningen, stress of zorgen
• Je voelt je geregeld moe of geïrriteerd
• Je zit veel in je hoofd en hebt het te druk
• Je piekert vaak, hebt moeite met loslaten
• Je voelt je onzeker, bent perfectionistisch of hebt last van faalangst
• je hebt last van oordelen, zelfkritiek, of lichamelijke klachten
• Je geniet niet zo van je leven

Onze individuele mindfulness training in Utrecht

De individuele mindfulness training bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur, waarin verschillende mindfulness meditaties, oefeningen die inzicht geven, theorie en het bespreken van ervaringen aan bod komen. Daarnaast krijg je een werkboek met oefeningen voor thuis mee, waar je zo’n 25 tot 45 minuten per dag mee bezig bent. De lessen vinden wekelijks of tweewekelijks plaats, afhankelijk van jouw mogelijkheden. Wel is continuïteit belangrijk.

Onze individuele mindfulness training in Utrecht kan je het volgende opleveren:

• Je zit minder in je hoofd, ervaart meer het ‘hier en nu’
• Je kunt je beter ontspannen en meer genieten
• Je herkent je patronen en kunt hier anders mee omgaan
• Je bent zelfbewuster en milder naar jezelf (en anderen)
• Je hebt minder last van lichamelijke klachten
• Je kunt beter omgaan met stressvolle gebeurtenissen
• Je weet beter je eigen grenzen en behoeften aan te geven
• Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en optimisme
• Je durft meer je eigen weg te volgen

De investering

De individuele mindfulness training kost €975,- voor particulieren incl. BTW. Voor ZZP’ers en werkgevers is het bedrag excl. BTW. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de training in het aanvullende pakket. Dit geldt alleen bij categorie 1 trainers, waartoe wij behoren. Het bedrag is inclusief intakegesprek en het werkboek en MP3’s (meditatie begeleiding om thuis te oefenen).

Opgeven individuele mindfulness Utrecht

Bij de training hoort een gratis intake gesprek. Dit is om kennis te maken en na te gaan of de training echt iets voor jou is.

[av_google_map height=’400px’ zoom=’16’ saturation=” hue=” zoom_control=’aviaTBzoom_control’ maptype_control=” maptype_id=” av_uid=’av-jivrr2nv’ custom_class=”]
[av_gmap_location address=’Zandweg 116B, 3454 JZ’ city=’Utrecht’ country=’Nederland’ long=’5.037935599999969′ lat=’52.08297′ marker=” imagesize=’40’ av_uid=’av-9nlw3′][/av_gmap_location]
[/av_google_map]