Maandag met Aandacht!

Onrust, hectiek en terughoudend zijn met sociale contacten. Het opnieuw inregelen van je dagelijkse ritme en structuur aanbrengen aan de dag. Misschien maak je je zorgen om de gezondheid van jezelf en/of dierbaren… Allemaal ervaren we dat het coronavirus ons raakt, zowel fysiek als mentaal.

We willen je graag ondersteunen in je dagelijkse mindfulness-beoefening. Om even uit je malende gedachten te komen, de aandacht naar jezelf te laten gaan en de kracht van het ‘samen zijn’ te ervaren. We zijn inmiddels online gegaan en de reacties zijn positief!

Speciaal voor jou: Maandag met Aandacht

LIVE op maandag begeleide mindfulnessmeditaties, de ene keer met een korte inleiding, de andere keer met een korte inspirerende talk of een gedicht. De ene keer accent op mindful bewegen en de andere keer op mediteren. Afwisselend door alle ervaren trainers van Trainingsbureau voor Mindfulness: Isabella, Carolien, Forien, Janet, Marjolein, Joyce en Hester.

Wanneer?

Vanaf maandag 30 maart geven we voor iedereen die wil wekelijks van 20.00 tot 20.30 uur een gratis online mindfulness sessie! Live begeleid door 1 van onze ervaren mindfulness trainsters.

Klik hier voor meer informatie en om op je op te geven. Graag zien we je om in deze tijd samen te zijn.

Hoe doe je mee?

Je kunt heel eenvoudig meedoen door je hier op te geven voor de eerstvolgende sessie ‘ Maandag met Aandacht’.

Op de maandag ontvang je rond 19.30 uur een herinneringsmail met de link naar de sessie. Via de link kom je op de website of in de gratis app van ZOOM. Dit kan vanaf je telefoon, tablet of computer. Je ziet en hoort de trainer en kunt de andere deelnemers zien. Zo mediteer je samen!

Alle 8-weekse mindfulness trainingen online met live begeleiding

Al onze lopende 8 weekse mindfulness trainingen geven we momenteel online met live begeleiding via Zoom. Dit wordt erg gewaardeerd en wij zijn ontzettend blij met de flexibiliteit van alle deelnemers. Juist nu is verbinding met elkaar belangrijk.

De nieuwe trainingen die in april en mei zijn gepland starten we online. Als deze periode voorbij is gaan we weer op onze locaties in Utrecht trainen. Mocht je familieleden, kennissen of vrienden hebben die nu de 8 weekse mindfulness training willen volgen, attendeer ze dan vooral op onze trainingen. Ook zij zijn van harte welkom!

Bekijk ook