Introductieworkshop Mindfulness voor hr-managers

De laatste jaren vindt er een explosieve groei plaats van verzuim door stress. Nog nooit veroorzaakten stressklachten zoveel verzuim als in de eerste helft van dit jaar. Ook onder jonge mensen neemt het stress-verzuim relatief sterk toe. Werknemers en leidinggevenden moeten op hoog niveau blijven functioneren ondanks de toegenomen eisen en werkdruk. Een hr-manager krijgt dus dagelijks te maken met verzuim door stress.

Steeds meer bedrijven ontdekken de positieve effecten van mindfulness.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mindfulness helpt bij:

  • het verminderen van stressklachten en ziekteverzuim
  • het vergroten van het werkplezier
  • meer focus en creativiteit

De mindfulnesstrainingen voor werknemers en bedrijven van het Trainingsbureau voor Mindfulness zijn praktisch en resultaatgericht.

Er is in onze trainingen veel aandacht voor:

  • gezond functioneren onder werkdruk en bij veranderingen
  • het verminderen van stress, het tijdig herkennen van stresssignalen en het voorkomen van uitval
  • het verminderen van stress-gerelateerde klachten
  • het verkleinen van de kans op een terugval tijdens een re-integratie traject

Onze trainers, Jessica Barentsen en Elvira Geurts, hebben veel ervaring met mindfulness en stess-preventie op de werkvloer.

Wil je kennismaken met mindfulness? Wil je weten wat mindfulness voor jouw organisatie en medewerkers kan betekenen? Wil je ervaren hoe het Trainingsbureau voor Mindfulness werkt? Doe dan mee met deze gratis en vrijblijvende introductieworkshop voor hr-managers en andere geïnteresseerden.

Tijdens de introductieworkshop krijg je informatie en voorlichting over de principes achter mindfulness, de resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van mindfulness en de mogelijkheden van mindfulness op de werkvloer. We doen ook praktijkoefeningen waardoor je zelf ervaart wat mindfulness is. Tijdens en na de workshop is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Wil je meer weten over deze introductieworkshop? Neem contact op.

Wil je meedoen? Meld je aan.

Komt de datum niet uit, maar wil je wel graag kijken naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bekijk ook

Maandag met Aandacht!

Maandag met Aandacht!

Onrust, hectiek en terughoudend zijn met sociale contacten. Het opnieuw inregelen van je...