Marjolein den Ouden‘Anderen begeleiden in hun persoonlijke groei geeft mij kracht en energie.’


[av_team_member name=’Marjolein den Ouden’ job=’mede-eigenaar | mindfulness trainer | compassie trainer| ACT coach’ src=’https://www.trainingsbureauvoormindfulness.nl/wp-content/uploads/2016/02/Het-bureau-Trainingsbureau-voor-Mindfulness-marjolein.jpg’ attachment=’5930′ attachment_size=’full’ image_width=” description=” font_color=” custom_title=” custom_content=” av_uid=’av-9ley37′ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_team_member]

Marjolein den Ouden (1972) is mede-eigenaar van het Trainingsbureau voor Mindfulness en een erkende mindfulness trainer en compassie trainer. Ze geeft de mindfulness training aan particuliere groepen en in organisaties. Tevens begeleidt Marjolein individuen met mindfulness en ACT.

Ervaring
Al sinds 1999 train ik groepen mensen in verschillende organisaties. Sinds 6 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het geven van mindfulness trainingen volgens het wetenschappelijk onderbouwde MBSR-programma. Daarmee help ik met veel plezier mensen die last hebben van stress en meer rust en kalmte willen ervaren. Onlangs ben ik ook gecertificeerd compassietrainer en ACT coach geworden. Voordat ik mindfulness trainer werd bij het Trainingsbureau voor Mindfulness was ik trainer en coördinator educatieve projecten in de culturele sector. Bij de Hogeschool van Utrecht heb ik gewerkt bij de post-HBO opleiding Mindfulness.

Kennis
In 2010 kreeg ik naast mijn werk behoefte aan meer persoonlijke verdieping en groei. Zo kwam ik in aanraking met Mindfulness en heb ik zelf het MBSR programma gevolgd. Aansluitend heb ik de 1,5 jaar durende post-hbo-opleiding Mindfulness aan de Hogeschool van Utrecht gedaan. Een belangrijk onderdeel in mijn mindfulness trainingen is de verbinding met de praktijk. Het toepassen van wat je leert tijdens de training in jouw eigen dagelijkse leven staat centraal. Door oprechte interesse en aandachtig en open minded luisteren, creëer ik een veilige sfeer waardoor er binnen de groep ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik met regelmaat verdiepingscursussen.

Ik ben door de beroepsvereniging voor mindfulness trainers, de VMBN, erkend in de hoogste categorie.

In mijn werkwijze speelt nuchterheid, humor en een open mind een belangrijke rol.