Joyce Curnan‘Samen met mensen zoeken naar hun eigen kracht is een belangrijke rode draad in mijn werk.’


[av_team_member name=’Joyce Curnan’ job=’ mindfulness trainer’ src=’https://www.trainingsbureauvoormindfulness.nl/wp-content/uploads/2016/02/Het-bureau-Trainingsbureau-voor-Mindfulness-joyce.jpg’ attachment=’5927′ attachment_size=’full’ description=” font_color=” custom_title=” custom_content=”]

Joyce Curnan is een erkende mindfulness trainer bij het Trainingsbureau voor Mindfulness. Ze geeft de mindfulness training aan groepen met een open inschrijving en diverse trainingen binnen organisaties.

Ervaring

Al sinds 2010 geef ik met veel plezier de training mindfulness aan particulieren, in het bedrijfsleven, zoals bij Unilever en ABN AMRO en bij scholen. Na een lange loopbaan als trainer heb ik voor deze richting gekozen, omdat ik vond dat ik zelf te weinig in het hier en nu leefde, ik vond dat het leven een beetje aan mij voorbij ging. Toen ik hoorde dat er een opleiding was om mij te specialiseren tot mindfulness trainer, ben ik deze meteen gaan volgen. Het is een heel toegankelijke methode, dat spreekt mij aan. Het sluit ook aan bij de rode draad in mijn werk: mensen begeleiden naar hun eigen kracht. Ik werk met een ‘lichte touch’ en humor. Ik ben hiernaast betrokken geweest bij de opleiding tot mindfulness trainer bij de Hogeschool Utrecht.

Kennis
Na mijn studie psychologie in New Jersey, waar ik vandaan kom, vestigde ik mij in 1989 in Nederland. Ik heb hier ruim 30 jaar als trainer gewerkt. Daarna ben ik mij gaan ontwikkelen als mindfulness trainer. Na de post-HBO opleiding tot mindfulness trainer heb ik veel cursussen gevolgd, zoals de compassietraining, interpersonal mindfulness training, mindful communicatie training, en insight dialogue training. Je kunt wel zeggen dat mindfulness mijn way of life is geworden, zonder daarbij zweverig te zijn!

Ik ben door de beroepsvereniging voor mindfulness trainers (VMBN) erkend in de hoogste categorie.

Mijn werkstijl is luchtig, betrokken en met humor.