Isabella Schmidt[av_team_member name=’Isabella Schmidt’ job=’mindfulness trainer en ACT-coach’ src=’https://www.trainingsbureauvoormindfulness.nl/wp-content/uploads/2019/02/Schermafbeelding-2019-02-12-om-12.20.33-300×279.png’ attachment=’8165′ attachment_size=’medium’ image_width=” description=” font_color=” custom_title=” custom_content=” av_uid=’av-9qffbk’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_team_member]

Isabella Schmidt is een erkende mindfulness trainer bij het Trainingsbureau voor Mindfulness. Zij verzorgt de 8-weekse MBSR trainingen met een open inschrijving.

Ervaring

Ik ben Isabella Schmidt, een enthousiaste, betrokken mindfulness trainer die graag zoveel mogelijk mensen wil helpen met mindfulness. Toen ik in 2009 in aanraking kwam met mindfulness, was dat op een hectisch moment in mijn leven. Ik ben de 8-weekse training gaan volgen en ontdekte veel over mezelf. Ik heb ervaren dat mindfulness o.a. leidt tot meer bewustzijn, acceptatie, mildheid en rust. Dat geef ik graag door, zodat ieder kan leren hoe krachtig mindfulness is in het leren omgaan met o.a. stress, gepieker, onrust.

Nadat ik mijn Bachelor Psychologie had afgerond, ben ik mij verder gaan verdiepen in mindfulness. Voor mij is mindfulness een manier van in het leven staan, die helemaal klopt. Het is een combinatie van westerse psychologie en oosterse wijsheid, van bewustzijnsontwikkeling en aandacht voor je lichaam, van werken met je verstand en met je hart. Voor mij zit de kracht van mindfulness in die combinatie. Het heeft mij geholpen om bewuster, krachtiger en positiever in het leven te staan.

Vaak zeg ik tegen mensen: ‘Je moet het zelf doen in het leven, maar je hoeft het niet alleen te doen.’ Ontdekken, leren, inzichten krijgen, het hoort allemaal bij het leven. Uit eigen ervaring weet ik dat het soms fijn is als iemand een stukje meeloopt.

Als mindfulness trainer leer ik mensen op een praktische en effectieve manier om te gaan met (heftige of stressvolle) situaties in hun leven, op hun eigen ontdekkingsreis.

Erkenning

Ik ben door de beroepsvereniging voor mindfulness (VMBN) erkend in de hoogste categorie.