Forien van den Belt‘Inzicht krijgen in jezelf en daardoor meer grip ervaren, dat geeft rust, richting en innerlijke kracht’.


[av_team_member name=’Forien van den Belt ‘ job=’mindfulness trainer’ src=’https://www.trainingsbureauvoormindfulness.nl/wp-content/uploads/2020/04/Forien-van-den-Belt-300×300.png’ attachment=’8567′ attachment_size=’medium’ image_width=” description=” font_color=” custom_title=” custom_content=” id=” custom_class=” av_uid=’av-yer4y’ admin_preview_bg=”][/av_team_member]

Forien van den Belt verzorgt mindfulness trainingen en workshops in organisaties en teams, in groepen en individueel.

Ervaring
Als trainer in de Zorg & Welzijn sector heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met mensen, hun gedrag en situaties waarin dit een rol speelt. Zowel op de werkvloer als aan de beleidskant. De training mindfulness is voor mij een heldere, compacte training waar tegelijkertijd heel veel aspecten aan zitten.

Het mooie aan de mindfulness training vind ik dat er niet ‘geproblematiseerd’ wordt maar op een open, onbevooroordeelde manier gekeken. Op die manier ervaar je meer regie en grip en kun je de praktische handvatten die je krijgt meteen inzetten. In de trainingen die ik geef gaat het dan ook vaak over hoe je mindfulness in de (werk) praktijk brengt.

Kennis
Ik heb ruime kennis over psychologie, organisaties, verandermanagement, zelforganisatie, open communicatie, samenwerking en zelfregulatie/innerlijk leiderschap. Deze kennis zet ik in als trainer. Dit zorgt samen met de ervaringen en situaties die ik tegen kwam in mijn eigen leven voor een brede blik, openheid en weten wat een situatie vraagt en nodig heeft. Hiermee help ik mensen om zelf regie te nemen over zowel hun werk- als privéleven en daarmee hun eigen pad te bewandelen.

Ik ben door de beroepsvereniging voor mindfulness trainers VMBN erkend in de hoogste categorie. Mijn stijl is vriendelijk en duidelijk, praktisch en verhelderend, mijn kracht is complexe zaken simpel maken.