Dag met Aandachtin kleinschalig klooster in het groen


Doelgroep

De Dag met Aandacht is een geschikt voor iedereen die pas op de plaats wil maken en zichzelf wat extra aandacht gunt in een heerlijke omgeving. Het is fijn als je enige mindfulness- en/of meditatie-ervaring hebt. Mocht dit niet zo zijn dan kun je er op een laagdrempelige manier op deze dag kennis mee maken. Elke Dag met Aandacht heeft een ander thema.


De 24 universele Sterke Kanten: Creativiteit, Nieuwsgierigheid, Kritisch Denken, Leergierigheid, Levenswijs, Moed, Doorzettingsvermogen, Oprechtheid, Enthousiasme, Liefde, Vriendelijkheid, Sociale Intelligentie, Teamwerk, Rechtvaardigheid, Leiderschap, Vergevingsgezindheid, Bescheidenheid, Voorzichtigheid, Zelfregulatie, Waarderen van Schoonheid en Excellentie, Dankbaarheid, Hoopvol, Humor, Spiritualiteit.

Datum

20 november 2022

Kosten

€ 145,- incl. btw voor particulieren.
Het zakelijk tarief is (als je werkgever betaalt) € 195,- excl. btw

De investering is inclusief koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en een presentje.
Je ontvangt de factuur voorafgaand aan deze dag.

Locatie

Landgoed Beukbergen, Amersfoortseweg 59, 3712 BB Huis ter Heide

Trainers

Janet van Essen en Marjolein den Ouden

Alle mindfulness trainers zijn erkend in de hoogste categorie door de beroepsvereniging VMBN


Bij kasteel op prachtig landgoed in het bos


Verlang jij naar een dag in een andere omgeving waarin je weer nieuwe energie en inspiratie kunt opdoen? Een dag om stil te staan bij jezelf en je wensen en verlangens? Gun jezelf dan deze Dag met Aandacht en geniet van het prachtige Landgoed Beukbergen in het hart van Nederland.

We bieden deze Dag met Aandacht een afwisselend trainingsprogramma rondom het thema Sterke Kanten met inspirerende (individuele) opdrachten, onderlinge gesprekken en mindfulness meditaties. En genoeg ruimte om te genieten van de bossen en heide rondom het kasteel. De training wordt verzorgd door Marjolein den Ouden en Janet van Essen van Trainingsbureau voor Mindfulness.

Thema: Jouw Sterke Kanten belicht

Tijdens deze dag wordt je meer bewust van je positieve karaktereigenschappen (Sterke Kanten) die jij hebt en die je helpen om te groeien. Je proeft tijdens deze dag op laagdrempelige wijze aan een nieuwe vervolgtraining die we in het najaar gaan geven (de Mindfulness Based Strengths Practice (MBSP)-training. Deze combineert mindfulness en Sterke Kanten. Een ideale training vanuit de positieve psychologie voor als je op een positieve manier verder wilt met je persoonlijke ontwikkeling.

[av_icon_box icon=’ue81f’ font=’entypo-fontello’ title=” position=’left’ icon_style=” boxed=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” custom_title_size=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” custom_content_size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ktcynsbf’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
Het VIA Institute (https://www.viacharacter.org/) heeft onderzoek gedaan naar deugden, karakter en sterke kanten wereldwijd. Er zijn 24 universele Sterke Kanten gevonden. We hebben allemaal alle 24 Sterke Kanten in ons, maar een stuk of 6 hebben we sterker. Die noemen we Kenmerkende Sterke Kanten. Ze horen bij wie een individu in de kern is. Het zijn psychologische ingrediënten voor het tonen van deugden en goedheid, authenticiteit en bloei.
[/av_icon_box]

Landhuis Beukbergen

Wat deze Dag met Aandacht je oplevert:

✓ Tijd om in te checken bij jezelf en te voelen hoe het echt met je gaat
✓ Inzicht in jouw sterke kanten
✓ Een actieplan voor inzet van je Sterke Kanten in de toekomst
✓ Nieuwe positieve energie, inspiratie

Programma

De dag is geheel verzorgd. Zo hoef je niet na te denken over de maaltijden of over je volle agenda, maar kun je volledig focussen op jezelf.

09.45 uur Inloop met koffie & thee
10.00 uur Welkom en inleiding met meditatie
10.30 uur Wat zijn jouw Sterke Kanten?
12.45 uur Vegetarische lunch
14.00 uur Hoe zet jij jouw Sterke Kanten nog meer in?
15.30 uur Met nieuwe energie in beweging komen
17.00 uur Naar huis

Locatie & datum

Deze dag vindt plaats bij Landgoed Beukbergen in Huis ter Heide, een locatie in het midden van het land, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het circa 18,5 ha. omvattende landgoed is een inspirerende plek met een bosperceel en vele oude beuken en een heideveld.

Datum
20 november 2022

Investering is € 145,- inclusief btw voor particulieren en € 195,- exclusief btw voor bedrijven. De prijs is inclusief koffie/thee/koekjes, vegetarische lunch en een presentje.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor deze dag. Er zijn 12 plekken beschikbaar.“…het was een fijne en leerzame dag vandaag! Ik heb echt goed bij mijn waarden stilgestaan en mijn eerste actiepunt al uitgevoerd!…”


“…dankjewel voor de fijne relaxte dag, voor de nieuwe inzichten.”


“…heerlijke meditaties tussen de oefeningen door, mooie mix van mindfulness- en compassiemeditaties.”


“…wat een heerlijke rustgevende plek, fijn om naar binnen te keren. Ook heerlijk eten…”