Coaching in Leidsche Rijn (ook online)

Coaching » Individueel (Particulieren) » Coaching in Leidsche Rijn (ook online)

Hoe werkt coaching?

Loop je ergens tegenaan of loop je vast? Last van perfectionisme, onzekerheid, boosheid of moeite om je grenzen aan te geven? Of heb je moeite in een relatie? Of iets anders waarbij je zelf niet verder komt? Onze senior coaches begeleiden je als je bent vastgelopen of ergens tegenaan loopt in jezelf of je leven. Het kan enorm helpen om een professional mee te laten kijken, steun en stimulans te krijgen, inzicht te krijgen en oefeningen te doen die je verder helpen. Een coach een tijdje laten meelopen kan bekrachtigend en ondersteunend zijn. Coaching is een persoonlijk traject, waarbij je zelf aan het roer staat.

Meld je aan voor vrijblijvend intakegesprek

Voor wie

Iedereen die vastloopt en problemen ondervindt waar je alleen niet verder mee komt. Bijvoorbeeld:

 • Bij stress;
 • Bij onzekerheid;
 • Als je gevoelens onderdrukt;
 • Bij negatieve gedachten en overtuigingen;
 • Als je perfectionistisme herkent bij jezelf;
 • Wanneer je geen ‘nee’ kunnen zeggen en pleast;
 • Als je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
 • Bij problemen in je relatie met bv je partner, collega’s, manager, of andere mensen.
gemiddeld vier tot acht sessies
persoonlijk intakegesprek
gecertificeerde (NOBCO) senior coach
i
€95,- incl. btw per uur

Onze aanpak

Meer zelfinzicht

Na een kennismaking en verkenning van wat er bij jou speelt, zal onze coach samen met je de doelen van het coachtraject formuleren. Hoe wil je dat het wordt, wat wil je met de coaching bereiken?
Je onderzoekt welke patronen er zijn, waarom je doet of voelt wat je voelt, je overtuigingen, waar je patronen vandaan komen en hoe je verder kunt komen. Soms is het nodig het contact met jezelf te verbeteren, je gevoelens, grenzen en behoeften beter te leren kennen om er goed mee om te kunnen gaan.

Veranderen en belemmeringen

Vanuit inzicht kun je tot verandering komen en tot acceptatie van wat niet te veranderen is. Als je een helder beeld hebt van waar je nu staat en waar je naartoe wilt, kun je stappen gaan zetten. Bij de coachsessies doe je ook oefeningen die je verder helpen. Vaak kom je belemmeringen tegen in het veranderingsproces. Bij een coachtraject word je geholpen constructief met je belemmering om te gaan.

Investering

 • Voor particulieren €95,- per uur inclusief btw en materialen.
 • Deze kosten worden niet vergoed door verzekeraars, maar boven de €250,- kan iedereen de kosten aftrekken van de inkomstenbelasting.
 • Als je werkgever betaalt zijn de kosten €130,- exclusief btw, inclusief materialen.

Vrijblijvende intakegesprek

Er gaat altijd een vrijblijvende, persoonlijke intake met de coach vooraf aan dit traject. Deze vindt plaats op onze locatie in Utrecht Leidsche Rijn of online. Na de intake beslis je pas definitief of je deelneemt.

Meld je aan voor vrijblijvend intakegesprek

    Team Trainingsbureau voor Mindfulness

Reviews

Dankzij de kennis, het luisterend oor en goede vragen van Marjolein heb ik goed in beeld wat ik echt belangrijk vind en wat me belemmert om in actie te komen. Nu heb ik de eerste stap gezet naar een nieuwe baan.