Coach Leidsche Rijn / De Meernbetrokken senior coachLoop je ergens tegenaan of loop je vast? Last van perfectionisme, communicatieproblemen, onzekerheid, boosheid of moeite om je grenzen aan te geven? Of iets anders waarbij je zelf niet verder komt? Onze coach in Leidsche Rijn kan je dan helpen.

Marjolein den Ouden is een ervaren coach en heeft al honderden mensen begeleid. “Ik kijk goed naar wie je bent en wat er bij jou speelt. Daarop baseer ik de aanpak, in overleg met jou. Ik put uit verschillende bewezen methodieken. Marjolein wordt omschreven als warm, toegankelijk, betrokken en met de nodige humor.


Kosten per uur*
Voor particulieren: € 95,- incl. btw
Zakelijk tarief € 130,- excl. btw

Locatie
Utrecht Leidsche Rijn – De Meern*


Onze coach in Leidsche Rijn kan je helpen als je bent vastgelopen of ergens tegen aan loopt in jezelf of je leven. Het kan enorm helpen om een professional mee te laten kijken, steun en stimulans te krijgen, inzicht te krijgen en oefeningen te doen die je verder helpen. 

Hoe werkt coaching?

Na een kennismaking en verkenning van wat er bij jou speelt, zal onze coach samen met je de doelen van het coachtraject formuleren. Hoe wil je dat het wordt, wat wil je met de coaching bereiken?
Met de coach onderzoek wat je er bij jou speelt, ook op een dieper niveau. Je onderzoekt welke patronen er zijn, waarom je doet of voelt wat je voelt, waar je patronen vandaan komen en hoe je verder kunt komen. Daarna ga je veranderen wat niet werkt voor jou, wat niet fijn is. En als je iets niet kunt veranderen, helpt de coach je om dan om te gaan met de emoties en gedachten die dit oproept.

Coaching kan helpen bij o.a.:

  • problemen waar je alleen niet verder mee komt;
  • stress;
  • onzekerheid;
  • gevoelens onderdrukken;
  • negatieve gedachten en overtuigingen;
  • perfectionisme;
  • geen ‘nee’ kunnen zeggen en pleasen;
  • te groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • problemen in je relatie met bv je partner, collega’s, manager, of andere mensen.

Meer zelfinzicht

Een coachingstraject begint vaak met een probleem, je loopt vast: iets in jezelf of in je leven is moeilijk. Meer inzicht in je situatie en in jezelf helpt dan. Het onderzoeken van je overtuigingen, drijfveren, denk- en gedragspatronen en karakter maakt onderdeel uit van een coachingstraject. Soms is het daarnaast nodig het contact met jezelf te verbeteren, je gevoelens, grenzen en behoeften beter leren kennen en er goed mee omgaan. Maar coaching gaat verder dan verhelderen.

Veranderen en belemmeringen

Vanuit inzicht kun je tot verandering komen en tot acceptatie van wat niet te veranderen is. Als je een helder beeld hebt van waar je nu staat en waar je naartoe wilt, kun je stappen gaan nemen. Bij de coachsessies doe je ok oefeningen die je verder helpen. Vaak kom je belemmeringen tegen in het veranderingsproces. Bij een coachingstraject word je geholpen constructief met je belemmering om te gaan.

Het is jouw traject

Een coach een tijdje laten meelopen kan bekrachtigend en ondersteunend zijn. Coaching is een persoonlijk traject, waarbij je zelf aan het roer staat. Meestal vinden gesprekken elke twee weken plaats, gemiddeld zijn er 4 tot 8 gesprekken nodig. Oefeningen voor thuis kunnen deel uitmaken van de coaching, maar altijd in overleg.

Kosten en locatie in Leidsche Rijn / De Meern

De kosten voor coaching zijn voor particulieren € 95,- per uur incl. btw. Het zakelijk tarief is € 130,- excl. btw. Deze kosten worden niet vergoed door verzekeraars, maar boven de € 250,- kan iedereen de kosten aftrekken van de inkomstenbelasting. De coaching vindt plaats in Leidsche Rijn, de Meern, Zandweg 116-B.

Aanmelden

Voor meer informatie kun je mailen naar info@trainingsbureauvoormindfulness.nl of bellen met Marjolein: 0648188721.

[av_google_map height=’400px’ zoom=’16’ saturation=” hue=” zoom_control=’aviaTBzoom_control’ maptype_control=” maptype_id=” av_uid=’av-jivtdp90′ custom_class=”]
[av_gmap_location address=’Zandweg 116B, 3454 JZ’ city=’Utrecht’ country=’Nederland’ long=” lat=” marker=” imagesize=’40’ av_uid=’av-36vqf1′][/av_gmap_location]
[/av_google_map]