Disclaimer & Copyright[av_one_fourth first min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’-90px,0px’ padding=’30px’ padding_sync=’true’ border=’30’ border_color=’#f4f4f4′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=’#f4f4f4′ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]


Al meer dan 5 jaar verzorgen wij professionele mindfulness trainingen voor particulieren en bedrijven!

Onze mindfulness trainers zijn ervaren trainers, zijn post-hbo afgestudeerd als mindfulness trainer en erkend in de hoogste categorie door beroepsvereniging VMBN.

Onze werkwijze is praktisch, nuchter en evidence-based.

[/av_one_fourth][av_three_fourth min_height=’av-equal-height-column’ vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’-90px,0px’ padding=’30px’ padding_sync=’true’ border=’30’ border_color=’#ffffff’ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=’#ffffff’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]


Disclaimer
Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en onderhouden door Trainingsbureau voor Mindfulness. Dit is echter geen garantie dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. Trainingsbureau voor Mindfulness kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen, bijvoorbeeld schade of gederfde winst, als gevolg van het gebruik van deze informatie, het vertrouwen op deze informatie of acties ondernomen op basis van deze informatie. Ook kan Trainingsbureau voor Mindfulness niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de site.

Copyright
De inhoud van de site is eigendom van Trainingsbureau voor Mindfulness. Alle rechten zijn voorbehouden aan Trainingsbureau voor Mindfulness. De inhoud is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet vermenigvuldigd, gepubliceerd of opgenomen in databestanden of softwareprogramma’s zonder schriftelijke toestemming van Trainingsbureau voor Mindfulness. Ook het kopiëren van (delen van) de informatie, anders dan voor persoonlijk gebruik, is niet toegestaan.

Cookies
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

[/av_three_fourth]